U samo nekoliko tretmana riješite se negativnih emocija i živite svoj život u potpunosti! Kvaliteta života je kvaliteta emocija koje svakodnevno osjećamo! TOTAL BALANCE METODA TBM

Proživljavate stresne situacije i iscrpljeni ste uslijed stalne brige i negativnih emocija, stanja poput straha, ljutnje, krivnje, tjeskobe, depresije, možda se osjećate bespomoćno, bezvrijedno ili beznadno jer osjećate kako ste „zarobljeni“ u nesretnom ljubavnom odnosu, imate narušene odnose u obitelji, patite zbog razvoda, u raljama ste ovisnosti, ne možete preboljeti gubitak/smrt voljene osobe, žrtva ste nasilja/mobbinga ili ste jednostavno nezadovoljni sami sobom – svojim izgledom, trenutnom situacijom, životom. U konačnici, osjećate se poput “kante za emocionalno smeće” i ne možete si pomoći? 

 

Kako pronaći zlatnu sredinu između onoga što mi stvarno jesmo i onoga što mislimo da naša okolina želi da budemo? Jednostavno pitanje je – kako biti stvarni “ja”? Što “ja” zapravo želim, a što su me drugi uvjerili da želim? Nemojte pasti pod utjecajem kolotečine i pomoć potražiti prekasno. Ne odgađajte trenutak kada postajete iskreni sami sa sobom – vrijeme je sada!

Što je TOTAL BALANCE METODA (TBM™)?

Jedinstvena metoda koja kombinira niz znanstveno dokazanih tehnika iz područja psihoneurologije, hipnoterapije i kvantne psihologije. Ona garantira trenutno mjerljiv unutarnji balans i zadovoljstvo.

Zašto TOTAL BALANCE METODA (TBM™)?

Kako bi maksimizirali svoje osobne potencijale, ali profesionalne performanse, te povećali osjećaj unutarnjeg mira, zadovoljstva i blagostanja.

Koji su ciljevi TOTAL BALANCE METODE (TBM™)?

Želimo identificirati, eliminirati i prevenirati negativne emocije i mentalne blokade poput predrasuda, iluzija i deluzija o sebi, drugima i svijetu, te neugodne fizičke senzacije.

Kakav je proces TOTAL BALANCE METODE (TBM™)?

Prvo se identificiraju emocionalne i mentalne blokade, zatim „otključava“ negativno sjećanje i emocije pohranjene u živčanom sustavu te na kraju pomaže mozgu da uspješno procesuira i razriješi negativna iskustva.

Zašto TOTAL BALANCE METODA (TBM™)?

Može li TBM® metoda i vama pomoći?

Naš cilj nije samo jednostavno uklanjanje simptoma. TBM metoda bavi se prošlošću, sadašnjošću i budućnošću, a cilj je dopustiti vama da postignete potpuno stanje emocionalnog zdravlja.

 

Ova jedinstvena metoda za balansiran život koristi se za pomoć sportašima i poslovnim ljudima kako bi postigli stanje “vrhunske izvedbe”. Također bračnim ili ljubavnim parovima koji žele povećati istinsku harmoniju i ljubav, ali i roditeljima koji žele bolje razumjeti svoje dijete. Uklapate li se u jednu od ovih skupina? Osjećate se zarobljeni negativnim emocijama ili stalnom brigom?

 

Uz TBM terapiju riješite svoje probleme u potpunosti u samo nekoliko tretmana i oslobodite se od ograda prošlosti i proširite granice svoje budućnosti!